The Review - juni 2015

Enkele maanden geleden lanceerden we onze eerste Nieuwsbrief. Hierop hebben we heel wat positieve reacties ontvangen. Dit succes willen we graag verderzetten, en daarom hebben we ook voor deze editie een aantal interessante artikelen uitgezocht.
 
Eén daarvan, over additive manufacturing ofwel 3-D printen, wil ik graag extra in de verf zetten. Regelmatig investeert Lloyd’s Register in industriële samenwerkingsprojecten. Het nemen van initiatief is van essentieel belang voor de ontwikkeling van ‘best practice’-normen en standaarden. Lloyd’s Register Energy stimuleert bedrijven van over de hele wereld om samen deze normen te ontwikkelen.  Het vormen van een gezamenlijke visie naar het bepalen van de kwaliteit en duurzaamheid van deze producten, is van cruciaal belang voor de verdere industriële toepassing van deze techniek.
 
Ik ben er zeker van dat u een aantal minuten tijd vindt om één of meerdere artikels door te nemen. We zien ook deze keer graag uw feedback tegemoet in verband met de keuze en kwaliteit van de artikelen.
 
Alvast veel leesplezier.
 
Pieter

The Review - juni 2015 Artikelen

Lloyd's Register   
Jan van Gentstraat 7 bus 202, 2000 Antwerpen

T  +32 3 212 16 40
E  antwerp-ind@lr.org