Am constatat că utilizați un browser învechit. Acest lucru vă va împiedica să accesați anumite funcții. Actualizare browser

Audit la distanță

Asigurați-vă certificarea. Oricând. Oriunde.

Eliminați granițele geografice și minimizați întreruperile de funcționare ale organizației dumneavoastră.

RA
Aflati mai multe informatii despre acest serviciu

Răspunsul nostru la Coronavirus COVID-19

Noi le oferim clienților soluții alternative pentru serviciile noastre, oriunde este posibil.

Aflați mai multe.

Prezentarea auditului la distanță

Auditurile noastre la distanță sunt create pentru a vă pune la dispoziție același nivel de expertiză tehnică și cunoștințe într-un mod sigur, flexibil și eficient. 

De la auditorii care analizează documentația și datele până la utilizarea camerelor inteligente și a dispozitivelor portabile, noi furnizăm conexiuni rapide, sigure și interactive pentru transmiterea evaluărilor noastre la distanță direct la dumneavoastră. 

Anytime. Anywhere. Remote Assurance from Lloyd's Register

Cum funcționează?

Este rapid, flexibil, sigur și poate fi livrat într-o varietate de moduri, inclusiv:

Realizat de către client:

Evaluatorii noștri vă vor îndruma pe parcursul procesului, în timp ce dumneavoastră exploatați echipamentul, iar noi ne vom asigura că aveți toate cele necesare pentru audit.

Cu participare directă:

Auditorii noștri vor transmite în direct auditul către părțile relevante din organizația dumneavoastră. Părțile interesate ale companiei dumneavoastră vor participa direct și vor interacționa în timpul auditului, menținând costurile cu deplasarea la minimum.

Indiferent de modelul de livrare pe care îl alegeți, întregul audit poate fi documentat prin înregistrare vizuală, asigurând astfel transparența și poate fi auditat. Datele și informațiile convenite anterior pot fi de asemenea trimise la LR pentru revizie și analiză în diversele etape ale procesului de audit.

Auditurile noastre la distanță sunt bazate pe o tehnologie ușor de utilizat. În funcție de diferiți factori, folosim o tehnologie sigură, proprie, care poate fi instalată cu ușurință pe dispozitivele standard și are nevoie doar de conectivitate la internet, fie prin WiFi sau prin furnizorul de rețea local (3 / 4G). LR Remote, o aplicație gratuită poate fi, de asemenea, utilizată, dacă este cazul.

Auditurile noastre la distanță sunt conforme cu cerințele organismelor de acreditare relevante, unde este cazul, dându-vă încredere în capacitatea noastră de a furniza îndrumare și asistență de nivel expert. 

Noi putem furniza audituri la distanță acreditate în conformitate cu următoarele standarde:

Standard

Audit la distanță?

Note

ISO 9001

ISO 14001

ISO 50001

ISO/IEC 27001

ISO 22301

ISO/IEC 20000-1

Da, pentru toate aceste standarde.

Fără restricții (în conformitate cu IAF MD41) pentru toate aceste standarde.

ISO 13485

Da

Fără restricții (în conformitate cu IAF MD41). Se pot aplica restricții în cazul furnizării cu MDSAP.

ISO 45001 / OHSAS 18001

Da

Pe durata pandemiei curente, nu există restricții aplicate auditului la distanță conform acestor standarde.

Odată ce situația revine la normal, restricțiile originale vor fi aplicate.

Seria AS9100

Da

Numai pentru auditurile programate pentru anul 2020, noi putem folosi auditul la distanță în conformitate cu MD4, iar limita de 30% impusă de schemă a fost suspendată.

IAQG Relaxations FAQ document.

IATF 16949

Nu

 

ISO 22000

Yes

Auditurile la distanță pot fi realizate integral, cu condiția să nu fie în combinație cu un audit FSSC 22000.

Audituri de secundă parte neacreditate pentru sectorul alimentar

Da

LR are capacitatea de a oferi o gamă de audituri prin intermediul computerului și audituri la distanță pentru ferme, producători de alimente, depozite și firme de desfacere cu amănuntul.

 

Auditurile se bazează pe nevoile specifice ale clienților.

Standardele GFSI

 

Nu

 

Pentru mai multe informații vizualizați pagina noastră COVID-19 GFSI temporary audit measures page

 

Aplicabilitate

Auditurile noastre la distanță sunt conforme cu cerințele organismelor de acreditare relevante, unde este cazul, dându-vă încredere în capacitatea noastră de a furniza îndrumare și asistență de nivel competent. 

Sunteți pregătiți pentru audit la distanță? Contactați echipa noastră pentru a discuta cerințele dumneavoastră. 

Care sunt beneficiile?

Eliminați granițele geografice 

Serviciul nostru la distanță înseamnă că auditurile noastre vă pot fi furnizate cu ușurință direct, indiferent de circumstanțe. Noi ne plasăm expertiza acolo unde este necesară, la momentul potrivit, oriunde în lume v-ați afla. 

Economisiți timp și bani în timp ce reduceți întreruperile în funcționare

Gama noastră de servicii de evaluare în timp real este livrată direct pe dispozitivul dumneavoastră, reducând astfel timpii de așteptare, crescând timpul de disponibilitate pentru funcționare și reducând costurile de deplasare.

Acționați în manieră sustenabilă

Evaluarea la distanță vă dă posibilitatea de a reduce amprenta de carbon a organizației prin reducerea necesității deplasărilor legate de programul dumneavoastră de evaluare.

Identificarea și reducerea în timp real a riscurilor

Auditurile în timp real realizate cu participare directă sau de către client asigură transparență imediată pentru operațiunile dumneavoastră din întreaga lume. Puteți ajusta rapid domeniul de aplicare pentru a cerceta în profunzime orice probleme operaționale și a gestiona riscul trimiterii lucrătorilor la amplasamente și locații periculoase, reducând astfel orice risc pentru compania dumneavoastră.

De ce să lucrați cu Lloyd's Register?

Cunoștințe tehnice și de specialitate aprofundate

Noi înțelegem potențialul ideilor progresiste și le aplicăm în moduri pragmatice, producând un impact atât în prezent, cât și pe termen lung. Auditorii noștri sunt experți în industrie și lucrează alături de dumneavoastră pentru a identifica elementele care sprijină funcționarea companiei dumneavoastră la nivel optim. Aceștia aplică vasta lor expertiză tehnică pentru a crea valoare de durată prin colaborare, furnizarea unui impact mai puternic asupra companiei, angajaților și clienților dumneavoastră.

Independență

Vă asigurăm că vom face tot ceea ce trebuie pentru a atinge cele mai înalte standarde și a obține cele mai bune rezultate pentru toți, furnizându-vă încredere întotdeauna în deciziile noastre.

Dedicație pentru conformitate

Investigăm fiecare problemă în detaliu, cu precizie analitică. Nu lăsăm să ne scape nimic și nicio întrebare fără răspuns, pentru a obține rezultate exacte.

Activitatea dumneavoastră ne permite să-i ajutăm pe alții

Din profitul pe care îl realizăm, finanțăm Fundația Lloyd’s Register, o organizație de caritate care susține cercetarea științifică și tehnică, educația și implicarea publică în tot ceea ce facem. Toate acestea ne ajută să ne îndeplinim obiectivul pe care îl urmărim zi de zi: colaborarea pentru o lume mai sigură.

Vă interesează evaluarea la distanță?

Aflati mai multe informatii despre acest serviciu

Apasă pe Enter sau pe săgeată pentru căutare Apasă pe Enter pentru căutare

Pictogramă de căutare

Căutați?