Havaitsimme, että sinulla ei ole viimeisintä versiota selaimestasi. Et pysty sen vuoksi käyttämään tiettyjä toimintoja. Päivitä selain

Tietosuojailmoitus

Lloyd’s Register suhtautuu henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti ja on sitoutunut huolehtimaan siitä jatkuvasti.

Mikä tietosuojailmoituksen tarkoitus on?

Tietosuojailmoituksen on tarkoitus selittää selkeästi, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja, kun olet meihin yhteydessä, ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihin liittyen.

Mikä on Lloyd’s Register?

Lloyd’s Registerilla tai lyhenteellä LR viitataan kansainväliseen konserniin, jonka omistaa Lloyd’s Register Group Limited (yritystunnus 08126909 Yhdistyneessä kuningaskunnassa), jonka puolestaan omistaa Lloyd’s Register Foundation (hyväntekeväisyystunnus 1145988 ja yritystunnus 07905861 Yhdistyneessä kuningaskunnassa). Mukaan lukien rajoituksetta Lloyd's Register EMEA, Lloyds Register Asia, Lloyd's Register Group Services Limited, Lloyd's Register Americas Inc., Lloyd's Register Inspection Limited, Lloyd's Register Quality Assurance Limited, jotka kattavat LR-konsernin keskeiset toimintapalvelut tai ammattimaiset palvelut LR:n liiketoiminnan kautta.

Mitä henkilötietoja LR kerää?

LR kerää vain perushenkilötietoja (kuten nimi, sähköpostiosoite, suora työpuhelinnumero, työnantaja/työpaikka ja perusyhteystiedot – sekä muut tiedot, joita päätät luovuttaa) ainoastaan seuraavilla tavoilla:

  • Kun luovutat tietoja itse sivustoillamme, kirjallisessa muodossa, puhelimitse, tapahtumissa tai muilla tavoilla
  • Kun saamme sinusta tietoja käyttäessäsi sivustojamme, palveluitamme ja/tai sosiaalisen median alustoja, joita LR käyttää
  • LR saa yhteystietoja valituilta kolmansilta osapuolilta.

Emme pyydä emmekä tarkoituksella kerää arkaluonteisia henkilötietoja yleisten kyselyjen käsittelyä, kirjeenvaihtoa, suhteiden hallintaa tai markkinointia varten.

BOPAS-palveluita (Buildoffsite Property Assurance Scheme) varten LR kerää henkilötietojasi (kuten nimi, sähköpostiosoite ja yksityiset tai työhön liittyvät yhteystiedot):

  • Tiedot, jotka annat itse BOPAS-verkkosivuston kautta, palvelua varten tarvittavat hakulomakkeet sekä muu yllä mainittu vuorovaikutus.

Asiakkaiden koulutuspalveluita varten LR kerää henkilötietojasi (kuten nimi, sähköpostiosoite ja yksityiset tai työhön liittyvät yhteystiedot) sekä tietoja valitusta kurssista, läsnäolosta ja saavutetusta suoritustasosta:

  • Tiedot, jotka annat itse määrättyjen kurssiportaaliemme kautta ja muut yllä mainittu vuorovaikutus.

Markkinointi- ja asiakassuhdetarkoituksissa LR käyttää oikeutettuja liike-etujaan henkilötietojesi käsittelyssä ylläpitääkseen ja kehittääkseen nykyisiä ja jatkuvia asiakassuhteita sinun ja organisaatiosi kanssa. Tähän voi kuulua pyyntö saada reaaliaikaista palautetta palveluistamme tai osallistua tutkimuksiin/kyselyihin nykyisestä tarjonnastamme.

LR ei lähetä sinulle sähköistä markkinointimateriaalia, ellet ole ilmoittanut hyväksyväsi ja haluavasi ottaa vastaan markkinointimateriaaliamme. Markkinointijärjestelmämme avulla voit määrittää mieltymyksesi ja kieltäytyä markkinointimateriaalien vastaanottamisesta milloin tahansa.

Henkilötiedot erityistä liiketoimintaa varten: Kun käytät erilaisia LR-yritysten kautta tarjottavia palveluja, saatat joutua antamaan lisää henkilötietojasi kyseisen palvelun, akkreditointijärjestelmän sääntelyviranomaisen tai kansallisten sääntelyviranomaisten säännösten mukaisesti, joiden mukaan LR toimii. Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojen käsittelyn laajuudesta ovat saatavilla verkossa olevassa yrityksen tietosuojailmoituksessa. Linkki yrityksen tietosuojailmoitukseen annetaan kyseiseen palveluun tai tuotteeseen kuuluvien asiaankuuluvien lomakkeiden ja kirjeenvaihdon välityksellä.

Miten tietoja käsitellään LR:n toimistolla vierailun yhteydessä?

Kun vierailet toimistollamme, keräämme sinusta vain perushenkilötietoja (kuten tässä tietosuojailmoituksessa on edellä mainittu) ainoastaan toimipaikan turvallisuuden takaamista varten. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään ja ulos, kun vierailet toimistollamme, ja sinulle saatetaan antaa vierailijan kulkulupa vierailun ajaksi. Valvontakameroita käytetään toimistoillamme vain toimipaikan turvallisuuden varmistamiseen.

Miksi LR kerää henkilötietoja?

LR tarvitsee perushenkilötietoja, jotta voimme vastata tiedusteluihin (esimerkiksi verkkosivustojemme ja sosiaalisen median alustojemme kautta) ja tarjota tietoa palveluistamme (esim. uutiskirjeitä, alan uutisia, tietoa tuotteistamme ja palveluistamme sekä kutsuja tapahtumiin, kyselyihin ja markkinatutkimuksiin). Olet voinut hyväksyä tällaisten tietojen lähettämisen (rastittamalla asianmukaiseen valintaruudun) tai ne voivat liittyä LR:n tuotteisiin tai palveluihin, joiden uskomme kiinnostavan sinua ja/tai joita vastaanotat parhaillaan oikeutetun etumme mukaisen liiketoiminnan harjoittamiseksi.

Puhelimitse, sähköpostitse ja digitaalisen median alustoilla (esim. LinkedIn, Go-To Webinar -alustat) käytyjen keskustelujen kautta kerättyjä tietoja voidaan käyttää liidien generointiin, suhdehallintaan ja yleisten palveluja/tuotteita koskevien kyselyjen käsittelyyn.

Emme käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, mitä tässä tietosuojailmoituksessa on määritetty.

LR kerää tietoa sivustojensa käytöstä evästeiden avulla. Toimimme näin, jotta voimme räätälöidä käyttäjäkokemuksen ja parantaa sivustojen sisältöä, asettelua ja toiminnallisuutta yhdistämällä tietoja muiden käyttäjien tietoihin. Lisätietoa on evästekäytännöissämme.

Miten suojaamme henkilötiedot?

LR pitää henkilötiedot turvassa soveltuvien teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla eikä paljasta henkilötietoja kenellekään oman konserninsa ulkopuolella tai henkilölle tai taholle Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai Euroopan unionin ulkopuolella ellei (i) se ole tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa mainituissa tarkoituksissa ja vain silloin (ii) kun yritys on ensin varmistunut siitä, että käytössä ovat asianmukaiset suojaustoimenpiteet tietojen säilyttämiseksi ja käyttämiseksi tämän tietosuojailmoituksen ja EU:n yleisen tietosuojasetuksen (EU 2016/679) mukaisesti.

Käytämme sivustojemme hallinnassa palveluntarjoajia esimerkiksi sivustojen isännöintiin ja kyselytoimintoihin liittyen, sekä asiakassuhteiden hallintatietokantaa (SalesForce ja Pardot), johon LR tallentaa tietoja. Osa näistä palveluntarjoajista käsittelee henkilötietojasi osana LR:lle tarjoamiaan palveluita, kuten asiakaskoulutuspalveluita Seertechin iLearning-ympäristön kautta. Varmistamme, että kyseiset palveluntarjoajat noudattavat tätä tietosuojailmoitusta.

Kuinka kauan LR säilyttää henkilötietoja?

LR ei säilytä henkilötietoja kauempaa kuin se on kohtuullisesti tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa mainittujen tarkoitusten mukaisesti ellei tietojen säilyttämisestä pidempään ole lakisääteistä vaatimusta. Säilytysajan määrää vuorovaikutuksen luonne LR:n kanssa, oma pyyntösi ja jatkuva palvelujen tarjoaminen liiketoimintamme kautta. Voit milloin tahansa pyytää asetuskeskuksen tai markkinointiviestissä olevan linkin kautta, ettei LR käsittele tietojasi.

Mitä oikeuksia minulla on lain mukaan?

Sinulla on monia laillisia oikeuksia henkilötietojesi käyttöön liittyen, esimerkiksi oikeus

  • saada pääsy henkilötietoihin ja kopio niistä
  • pyytää virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen oikaisua
  • poistaa henkilötiedot
  • rajoittaa tai vastustaa sitä, että LR käsittelee henkilötietoja
  • perua suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa (sisältää oikeuden perua viestintä milloin tahansa joko ottamalla meihin yhteyttä tästä tietosuojailmoituksesta löytyvien yhteystietojen avulla tai napsauttamalla lähettämässämme sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä).

Ota meihin yhteyttä, jos haluat käyttää oikeuksiasi. Vastaamme oikeuksien käyttämistä koskeviin pyyntöihin kuukauden kuluessa niiden vastaanottamisesta, ellei pyyntö ole vaativa ja vaadi merkittävää määrää tietoja, jolloin vastaamme kolmen kuukauden kuluessa.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Lloyd’s Registeriin?

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötietojesi käytöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

  • sähköposti: dataprotection@lr.org
  • postiosoite: Data Protection Officer, Lloyd’s Register, 71 Fenchurch Street, London, EC3M 4BS tai
  • puhelin: +44 20 7423 1724

Kuinka teen valituksen?

Jos haluat tehdä valituksen siitä, kuinka LR on käsitellyt henkilötietojasi, ota yhteyttä LR:n tietosuojavastaavaan käyttämällä yllä olevia yhteystietoja.

Sinulla on lain mukaan oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. LR:n kohdalla valvontaviranomainen on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Information Commissioner’s Office (jos haluat tehdä valituksen tai ilmoituksen, vieraile sivustolla https://ico.org.uk/concerns/).

Päivittääkö LR tietosuojailmoitusta?

LR voi tehdä tähän tietosuojailmoitukseen ajoittain muutoksia ilmoittamatta niistä sinulle. Käy tietosuojailmoitus läpi säännöllisesti, jotta olet varmasti tietoinen sen uusimmasta versiosta, kun käytät sivustoamme. Tietosuojailmoitusta päivitettiin viimeksi tammikuussa 2021.

Kysyttävää?

Paina enteriä tai nuolipainiketta haun aloittamiseksi Paina enteriä haun aloittamiseksi

Hakukuvake

Etsitkö tätä?