Havaitsimme, että sinulla ei ole viimeisintä versiota selaimestasi. Et pysty sen vuoksi käyttämään tiettyjä toimintoja. Päivitä selain

Tietosuojailmoitus

Lloyd’s Register suhtautuu henkilötietojesi suojaamiseen vakavasti ja on sitoutunut huolehtimaan siitä jatkuvasti.

Mikä tietosuojailmoituksen tarkoitus on?

Tietosuojailmoituksen on tarkoitus selittää selkeästi, miten keräämme ja käytämme henkilötietoja, kun olet meihin yhteydessä, ja mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihin liittyen.

Mikä on Lloyd’s Register?

Lloyd’s Registerilla viitataan kansainväliseen konserniin, jonka omistaa Lloyd’s Register Group Limited (yritystunnus 08126909 Yhdistyneessä kuningaskunnassa), jonka puolestaan omistaa Lloyd’s Register Foundation (hyväntekeväisyystunnus 1145988 ja yritystunnus 07905861 Yhdistyneessä kuningaskunnassa).

Kuinka voin ottaa yhteyttä Lloyd’s Registeriin?

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötietojesi käytöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme:

  • sähköposti: dataprotection@lr.org
  • postiosoite: Data Protection Officer, Lloyd’s Register, 71 Fenchurch Street, London, EC3M 4BS, UK
  • puhelin: +44 20 7423 1724
Mitä henkilötietoja Lloyd’s Register kerää?

Lloyd’s Register kerää vain perushenkilötietoja (kuten nimi, sähköpostiosoite ja perusyhteystiedot – sekä muut tiedot, joita päätät luovuttaa) ainoastaan seuraavilla tavoilla:

  • kun luovutat tietoja itse sivustollamme, kirjallisessa muodossa, puhelimitse, tapahtumissa tai muilla tavoilla
  • kun saamme sinusta tietoja käyttäessäsi sivustoamme ja/tai palveluitamme.

Emme pyydä emmekä tarkoituksella kerää arkaluonteisia henkilötietoja.

Miksi Lloyd’s Register kerää henkilötietoja?

Lloyd’s Register tarvitsee perushenkilötietoja, jotta voimme vastata tiedusteluihin ja tarjota tietoa palveluistamme (esim. uutiskirjeitä, alan uutisia, tietoa tuotteistamme ja palveluistamme sekä kutsuja tapahtumiin, kyselyihin ja markkinatutkimuksiin). Olet voinut hyväksyä tällaisten tietojen lähettämisen tai ne voivat liittyä Lloyd’s Registerin tuotteisiin tai palveluihin, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Emme käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Lloyd’s Register kerää tietoa sivustojensa käytöstä evästeiden avulla. Toimimme näin, jotta voimme räätälöidä käyttäjäkokemuksen ja parantaa sivustojen sisältöä, asettelua ja toiminnallisuutta yhdistämällä tietoja muiden käyttäjien tietoihin. Lisätietoa on evästekäytännöissämme.

Miten suojaamme henkilötiedot?

Lloyd’s Register pitää henkilötiedot turvassa soveltuvien teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla eikä paljasta henkilötietoja kenellekään oman konserninsa ulkopuolella tai henkilölle tai taholle Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai Euroopan unionin ulkopuolella ellei (i) se ole tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa mainituissa tarkoituksissa ja vain silloin (ii) kun yritys on ensin varmistunut siitä, että käytössä ovat asianmukaiset suojaustoimenpiteet tietojen säilyttämiseksi ja käyttämiseksi tämän tietosuojailmoituksen ja EU:n yleisen tietosuojasetuksen (EU 2016/679) mukaisesti.

Käytämme sivustojemme hallintaan palveluntarjoajia esimerkiksi sivustojen isännöintiin ja kyselytoimintoihin liittyen. Osa näistä palveluntarjoajista käsittelee henkilötietoja osana tarjoamaansa palvelua. Varmistamme, että kyseiset palveluntarjoajat noudattavat tätä tietosuojailmoitusta.

Kuinka kauan Lloyd’s Register säilyttää henkilötietoja?

Lloyd’s Register ei säilytä henkilötietoja kauempaa kuin se on kohtuullisesti tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa mainittujen tarkoitusten mukaisesti ellei tietojen säilyttämisestä pidempään ole lakisääteistä vaatimusta.

Mitä oikeuksia minulla on lain mukaan?

Sinulla on monia laillisia oikeuksia henkilötietojesi käyttöön liittyen, esimerkiksi oikeus

  • saada pääsy henkilötietoihin ja kopio niistä
  • pyytää virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen oikaisua
  • poistaa henkilötiedot
  • rajoittaa tai vastustaa sitä, että Lloyd’s Register käsittelee henkilötietoja
  • perua suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa (sisältää oikeuden perua viestintä milloin tahansa joko ottamalla meihin yhteyttä tästä tietosuojailmoituksesta löytyvien yhteystietojen avulla tai napsauttamalla lähettämässämme sähköpostissa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä).

Ota meihin yhteyttä, jos haluat käyttää oikeuksiasi. Vastaamme oikeuksien käyttämistä koskeviin pyyntöihin kuukauden kuluessa niiden vastaanottamisesta, ellei pyyntö ole vaativa ja vaadi merkittävää määrää tietoja, jolloin vastaamme kolmen kuukauden kuluessa.

Miten tietoja käsitellään Lloyd’s Registerin toimistolla vierailun yhteydessä?

Kun vierailet toimistollamme, keräämme sinusta vain perushenkilötietoja (kuten tässä tietosuojailmoituksessa on edellä mainittu) ainoastaan toimipaikan turvallisuuden takaamista varten. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään ja ulos, kun vierailet toimistollamme, ja sinulle saatetaan antaa vierailijan kulkulupa vierailun ajaksi. Valvontakameroita käytetään toimistoillamme vain toimipaikan turvallisuuden varmistamiseen.

Kuinka teen valituksen?

Jos haluat tehdä valituksen siitä, kuinka Lloyd’s Register on käsitellyt henkilötietojasi, ota yhteyttä Lloyd’s Registerin tietosuojavastaavaan käyttämällä yllä olevia yhteystietoja.

Sinulla on lain mukaan oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Lloyd’s Registerin kohdalla valvontaviranomainen on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Information Commissioner’s Office (jos haluat tehdä valituksen tai ilmoituksen, vieraile sivustolla https://ico.org.uk/concerns).

Päivittääkö Lloyd’s Register tietosuojailmoitusta?

Lloyd’s Register voi tehdä tähän tietosuojailmoitukseen ajoittain muutoksia ilmoittamatta niistä sinulle. Tutustu tietosuojailmoitukseen säännöllisesti, jotta olet varmasti tietoinen sen uusimmasta versiosta, kun käytät sivustoamme. Tietosuojailmoitusta päivitettiin viimeksi 12. kesäkuuta 2018.

 

Kysyttävää?

Paina enteriä tai nuolipainiketta haun aloittamiseksi Paina enteriä haun aloittamiseksi

Hakukuvake

Etsitkö tätä?