Észrevételünk szerint Ön elavult böngészőt használ. Ezért bizonyos funkciókhoz nem fog tudni hozzáférni. Böngésző frissítése

Adatvédelmi nyilatkozat

A Lloyd’s Register igen komolyan veszi a személyes adatok biztonságát és elkötelezetten biztosítja, hogy személyes adatai minden körülmények között biztonságban lesznek.

Mi a célja ezen adatvédelmi nyilatkozatnak?

Az adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy világosan elmagyarázza, hogyan gyűjtjük és használjuk személyes adatait, miközben velünk kapcsolatba lép, és milyen jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban.

Ki a Lloyd's Register?

A “Lloyd’s Register” egy nemzetközi vállalatcsoportot takar, amelynek tulajdonosa a Lloyd’s Register Group Limited (cégjegyzékszáma az Egyesült Királyságban 08126909), ennek pedig a Lloyd’s Register Alapítvány a tulajdonosa (Egyesült Királyságbeli alapítványszáma 1145988, cégjegyzékszáma 07905861).

Hogyan érhető el a Lloyd’s Register?

Ha bármilyen jellegű kérdése adódna adatvédelmi nyilatkozatunkról vagy személyes adatainak használatáról, lépjen kapcsolatba adatvédelmi biztosunkkal az alábbi elérhetőségeken:

  • emailen: dataprotection@lr.org;
  • postai úton: Data Protection Officer, Lloyd’s Register, 71 Fenchurch Street, London, EC3M 4BS, UK; vagy
  • telefonon: +44 20 7423 1724.
Milyen személyes adatokat gyűjt a Lloyd’s Register?

A Lloyd’s Register csak alapvető személyes adatokat gyűjt Önről (pl. a nevét, email címét és alapvető elérhetőségi adatokat, valamint egyéb olyan adatokat, amelyeket számunkra meg kíván adni), és ezeket csakis az alábbi módon teszi:

  • Olyan adatok, amelyeket Ön ad meg a weboldalunkon keresztül, írásban, telefonon, rendezvényeinken vagy egyéb módon; vagy
  • Olyan adatok, amelyeket mi nyerünk ki, miközben Ön honlapunkon és/vagy egyéb szolgáltatásunkon keresztül kapcsolatba lép velünk.

Nem kérünk érzékeny személyes adatokat Önről és nem is szándékunk ilyeneket gyűjteni.

Miért gyűjt személyes adatokat a Lloyd’s Register?

A Lloyd’s Register alapvető személyes adatokat szeretne megismerni Önről ahhoz, hogy válaszolni tudjon a kérdésekre, és tájékoztatást nyújtson szolgáltatásaival kapcsolatban (pl. hírlevelek, ipari hírek, információk termékeinkről, szolgáltatásainkról, eseménymeghívások, felmérések, piackutatás stb.), amelyeket vagy az Ön egyetértésével küldünk, vagy a Lloyd’s Register olyan termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatosak, amelyek véleményünk szerint érdekesek Ön számára. Személyes adatait semmilyen egyéb célra nem használjuk.

A Lloyd’s Register sütik használatával adatokat gyűjt arról, hogy a felhasználók hogyan használják a weboldalainkat. Ezt azért végezzük, hogy a látogatói élményt egyénileg testre tudjuk szabni és más felhasználói adatokkal és használatokkal együtt fejleszteni tudjuk a weboldalaink tartalmát, felépítését és teljesítményét. A további részleteket lásd a Sütik szabályzatában.

Hogyan védjük személyes adatait?

A Lloyd’s Register megfelelő műszaki és szervezeti intézkedésekkel biztonságban tartja a személyes adatokat, és saját csoportján kívül vagy az Egyesült Királyságon és/vagy Európai Unión kívül nem osztja meg ezeket, kivéve, ha (i) ezen adatvédelmi nyilatkozatban közölt célokra szükséges; és (ii) előzetesen bizonyosságot nyert, hogy megfelelő óvintézkedésekkel biztosított ezen adatok Európai Adatvédelmi Szabályzata (EU 2016/679) és ezen nyilatkozat szerinti tartása és használata.

Weboldalaink üzemeltetésére, például hosztolásra és felmérésekhez szolgáltatókat bízunk meg, és ezek közül bizonyos szolgáltatók a személyes adatok feldolgozását a nekünk végzett szolgáltatások részeként végzik. Biztosítjuk, hogy ezen szolgáltatók és megfelelnek ezen adatvédelmi nyilatkozatnak.

Mennyi ideig tárolja a Lloyd’s Register a személyes információkat?

A Lloyd’s Register csak a szükséges ideig tartja meg a személyes információit az ebben az adatvédelmi nyilatkozatunkban körvonalazott célokból, kivéve, ha jogszabály írja elő a hosszabb ideig való megőrzésüket.

Milyen jogok illetik meg Önt?

Számos joggal rendelkezik a személyes adataival kapcsolatban, ezek többek között:

  • személyes adatainak hozzáféréséhez és másolatához való jog;
  • bármilyen pontatlan vagy nem teljes személyes adat kijavíttatásához való jog;
  • személyes adatainak törléséhez való jog;
  • személyes adatai Lloyd’s Register általi feldolgozásának korlátozásához vagy megakadályozásához való jog;
  • adatfeldolgozásunkra vonatkozó nyilatkozatának bármikori visszavonására vonatkozó jog (többek között arra való jog, hogy bármikor leiratkozzon vagy kijelentkezzen kommunikációs csatornáinkból, vagy az adatvédelmi nyilatkozatunkban megadott elérhetőségeinken, vagy a tőlünk kapott emailek leiratkozó hivatkozásán keresztül).

Lépjen velünk kapcsolatba, ha valamely jogát érvényesíteni kívánja. Válaszolni fogunk minden gyakorolt joggal kapcsolatban az igény benyújtásától számított egy hónapon belül, kivéve, ha az igény összetett vagy jelentős mennyiségű adatot igényel, amely esetben három hónapon belül válaszolunk.

Mi a helyzet a Lloyd’s Register irodáiba látogatókkal?

Ha valamely irodánkba látogat, csak alapvető személyes adatokat gyűjtünk Önről (a fenti adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően), kizárólag a telephely biztonsága érdekében. Valamely irodákba látogatáskor megkérhetik Önt, hogy jelentkezzen be és ki, és látogatói kártyát kaphat, amelyet a látogatása közben viselnie kell. Ahol zárt láncú (CCTV) televíziós hálózatot működtetünk valamely irodánkban, ezt a telephelyünk biztonságáért tesszük.

Hogyan tud panaszt benyújtani?

Ha panasszal kíván élni azzal kapcsolatban, ahogyan a Lloyd’s Register a személyes adatait kezeli, keresse meg a Lloyd’s Register adatvédelmi felelősét a fenti elérhetőségeinken.

Ön jogosult panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatóságnál is. A Lloyd’s Register illetékes felügyeleti hatósága az Egyesült Királyság adatvédelmi megbízotti irodája (panasz benyújtásához vagy probléma jelentéséhez látogasson a https://ico.org.uk/concerns oldalra).

A Lloyd’s Register frissíti az adatvédelmi nyilatkozatát?

A Lloyd’s Register időnként módosíthatja ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, előzetes értesítés nélkül. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze adatvédelmi nyilatkozatunkat, így mindig ismerheti a weboldalaink hozzáférésének időpontjakor érvényes legfrissebb változatát. Az adatvédelmi nyilatkozat legutóbb 2018. június 12-én került frissítésre.

 

Szeretné, hogy megkeressük?

Kereséshez nyomjon entert vagy a nyilat Nyomjon entert a kereséshez

Keresés ikon

Mit keres?