Észrevételünk szerint Ön elavult böngészőt használ. Ezért bizonyos funkciókhoz nem fog tudni hozzáférni. Böngésző frissítése

Adatvédelmi nyilatkozat

A Lloyd’s Register igen komolyan veszi a személyes adatok biztonságát és elkötelezetten biztosítja, hogy személyes adatai minden körülmények között biztonságban lesznek.

Mi a célja ezen adatvédelmi nyilatkozatnak?

Az adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy világosan elmagyarázza, hogyan gyűjtjük és használjuk személyes adatait, miközben kommunikál velünk és milyen jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban.

Ki a Lloyd's Register?

A “Lloyd’s Register” vagy az „LR” egy nemzetközi vállalatcsoportot jelöl, amelynek tulajdonosa a Lloyd’s Register Group Limited (cégjegyzékszáma az Egyesült Királyságban 08126909), ennek pedig a Lloyd’s Register Alapítvány a tulajdonosa (Egyesült Királyságbeli alapítványszáma 1145988, cégjegyzékszáma 07905861). Nem kizárólagosan beleértve a Lloyd's Register EMEA-t, a Lloyds Register Asia-t, a Lloyd's Register Group Services Limited-et, a Lloyd's Register Americas Inc.-t, a Lloyd's Register Inspection Limited-et és a Lloyd's Register Quality Assurance Limited-t, amelyek az LR csoporton belüli alapvető működési szolgáltatásokat vagy az LR üzleti műveletei révén biztosított szakmai szolgáltatásokat nyújtják.

Milyen személyes adatokat gyűjt az LR?

Az LR csak az Ön alapvető személyes adatait (például nevét, e-mail címét, közvetlen munkahelyi telefonszámát, a munkáltatóját/intézményét és egyéb alapvető elérhetőségeket - valamint az Ön által megadni kívánt egyéb információkat) gyűjti Önről és csakis a következő módon:

  • Olyan adatok, amelyeket Ön ad meg a weboldalainkon keresztül, írásban, telefonon, rendezvényeinken vagy egyéb módon; vagy
  • Adatokat, amelyet az LR által használt webhelyeink, szolgáltatásaink és/vagy közösségi platformjaink és Ön között zajló kommunikáció révén szerzünk meg;
  • Az LR az elérhetőségeket kiválasztott harmadik felektől szerzi be.

Nem fogunk kérni és nem szándékozunk gyűjteni Önről semmilyen kényes információt általános tudakozódás kezelése, levelezés, kapcsolatkezelés vagy marketing céljából.

A BOPAS szolgáltatásaihoz az LR személyes adatokat gyűjt Önről (például név, e-mail cím és elérhetőség (magán vagy munkahelyi):

  • Adatokat, amelyeket Ön a BOPAS webhelyén, továbbá az ehhez szolgáltatáshoz szükséges jelentkezési űrlapokon, valamint a fentiekben említett egyéb kommunikáció révén adott meg.

Az Ügyfélképzési Szolgáltatásokhoz az LR személyes adatokat gyűjt Önről (például név, e-mail cím, elérhetőségek (magán vagy munkahelyi), tanfolyamválasztás, részvétel, megszerzett képesítés:

  • Adatokat, amelyeket Ön a kijelölt tanfolyami portálon keresztül és a fentiekben említett interakciók keretében adott meg.

Marketing és ügyfélkapcsolati célokból az LR érvényesíti törvényes üzleti érdekeit az Ön személyes adatainak feldolgozása során, hogy fenntartsa és javítsa az Önnel és a szervezetével fennálló aktuális ügyfélkapcsolatait; ennek során valós idejű visszajelzést kérhetünk Öntől szolgáltatásainkról, valamint az aktuális ajánlattal kapcsolatos kutatásokról/felmérésekről.

Az LR csak abban az esetben fog küldeni Önnek elektronikus alapú marketing anyagokat, ha Ön jelzi, hogy kész fogadni azokat. Marketing rendszerünk lehetővé teszi, hogy konfigurálja preferenciáit és bármikor leiratkozhasson a marketing anyagok fogadásáról.

Személyes adatok konkrét üzleti tevékenységekhez: Ha Ön igénybe veszi az LR vállalatai által nyújtott különféle szolgáltatásokat, akkor adott esetben meg kell adnia további személyes adatait, összhangban az adott szolgáltatás előfeltételeivel, továbbá az akkreditációs rendszer felügyelet és a nemzeti felügyelet rendelkezéseivel, amelyek alapján az LR tevékenységet végzi. A személyes adatok feldolgozásának mértékéről az online elérhető Vállalati Adatvédelmi Nyilatkozatban olvashat. A Vállalati Adatvédelmi Nyilatkozat linkjét az adott szolgáltatás vagy termék releváns űrlapjain és levelezésében adjuk meg.

Mi a helyzet az LR irodáinakk látogatóival?

Ha valamely irodánkba látogat, csak alapvető személyes adatokat gyűjtünk Önről (a fenti adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően), kizárólag a telephely biztonsága érdekében. Valamely irodákba látogatáskor megkérhetik Önt, hogy jelentkezzen be és ki, és látogatói kártyát kaphat, amelyet a látogatása közben viselnie kell. Ahol zárt láncú (CCTV) televíziós hálózatot működtetünk valamely irodánkban, ezt a telephelyünk biztonságáért tesszük.

Miért gyűjti az LR a személyes adatokat?

Az LR-nek ismernie kell az Ön alapvető személyes adatait, hogy válaszolhasson az Ön által (például webhelyeinken és közösségi médiaplatformjainkon keresztül) nekünk küldött kérésekre és a szolgáltatásainkkal kapcsolatban információkat biztosítson (például hírlevelek, ipari frissítések, információk termékeinkről és szolgáltatásainkról, rendezvénymeghívók, felmérések, piackutatások stb.), amelyeknek elfogadásához Ön hozzájárult (a megfelelő jelölőnégyzet bejelölésével) vagy amelyek olyan LR termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkoznak, amelyek véleményünk szerint érdekelhetik Önt és/vagy jelenleg is kapja azokat az üzleti tevékenysége folytatásával kapcsolatos jogos érdekéből kifolyólag.

A velünk telefonon, e-mailben és digitális média platformokon keresztül (pl. LinkedIn, Go-To Webinar platformok) folytatott kommunikáció során összegyűjtött adatok felhasználhatók az lead generálásra, a kapcsolatok menedzselésére és a szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos általános kérdések kezelésére.

Személyes adatait nem használjuk fel a jelen adatvédelmi nyilatkozatban szereplőktől eltérő célokra.

Az LR cookie-k segítségével gyűjt információkat a weboldalunk használatáról. Ezt azért végezzük, hogy a látogatói élményt egyénileg testre tudjuk szabni és más felhasználói adatokkal és használatokkal együtt fejleszteni tudjuk a weboldalaink tartalmát, felépítését és teljesítményét. További részletek a cookie-kra vonatkozó irányelveinkben találhatók.

Hogyan védjük személyes adatait?

Az LR megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel biztonságosan fogja tárolni az Ön személyes adatait és nem adja ki azokat a saját csoportján kívüli személyeknek, illetve az Egyesült Királyságon és/vagy az Európai Unión kívüli bármely személynek vagy szervezetnek, kivéve és olyan mértékben amennyire az: (i) az ebben az adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott célokhoz szükséges; és (ii) ha Ön először meggyőződött arról, hogy megfelelő biztosítékok vannak érvényben, amelyeken garantálják, hogy az ilyen adatokat továbbra is a jelen közleménnyel és az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletével (EU 2016/679) összhangban tárolják és használják fel.

Szolgáltatókat használunk weboldalaink működtetésére, például a webhely hosting és a lekérdezési funkció végrehajtására, valamint egy ügyfélkapcsolat-kezelési adatbázist (SalesForce és Pardot), amelyek rendszerében az LR adatokat tárol. Ezen szolgáltatók egy része az Ön személyes adatait az LR számára általuk nyújtott szolgáltatások részeként dolgozza fel, például az Ügyfélképzési Szolgáltatások esetén a Seertech által biztosított iLearning környezet révén. Biztosítjuk, hogy ezen szolgáltatók is megfelelnek ezen adatvédelmi nyilatkozatnak.

Az LR mennyi ideig őrzi a személyes adatokat?

Az LR csak a szükséges ideig őrzi meg a személyes adatait az ebben az adatvédelmi nyilatkozatunkban meghatározott célokból, kivéve, ha jogszabály írja elő a hosszabb ideig való megőrzésüket. Ezt a megőrzési időszakot az LR és Ön között zajló kommunikáció jellege, az Ön kérése és a vállalatunk által biztosított folyamatos szolgáltatás határozza meg. Az Ön opcióival egy preferencia központban vagy a marketingkommunikáció linkjén keresztül bármikor jelezheti kívánságát, hogy az LR ne dolgozza fel az adatait.

Milyen jogok illetik meg Önt?

Számos joggal rendelkezik a személyes adataival kapcsolatban, ezek többek között:

  • személyes adatainak hozzáféréséhez és másolatához való jog;
  • bármilyen pontatlan vagy nem teljes személyes adat kijavíttatásához való jog;
  • személyes adatainak törléséhez való jog;
  • a jogosultság a személyes adatok LR általi feldolgozásának korlátozására vagy kifogásolására;
  • adatfeldolgozásunkra vonatkozó nyilatkozatának bármikori visszavonására vonatkozó jog (többek között arra való jog, hogy bármikor leiratkozzon vagy kijelentkezzen kommunikációs csatornáinkból, az adatvédelmi nyilatkozatunkban megadott elérhetőségeink felhasználásával vagy a tőlünk kapott e-mailek leiratkozó linkjén keresztül).

Lépjen velünk kapcsolatba, ha valamely jogát érvényesíteni kívánja. Válaszolni fogunk minden gyakorolt joggal kapcsolatban az igény benyújtásától számított egy hónapon belül, kivéve, ha az igény összetett vagy jelentős mennyiségű adatot igényel, amely esetben három hónapon belül válaszolunk.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni LR-el?

Ha bármilyen jellegű kérdése adódna adatvédelmi nyilatkozatunkról vagy személyes adatainak használatáról, akkor lépjen kapcsolatba adatvédelmi biztosunkkal az alábbi elérhetőségek felhasználásával:

  • E-mail: dataprotection@lr.org;
  • postai úton: Data Protection Officer, Lloyd’s Register, 71 Fenchurch Street, London, EC3M 4BS, UK; vagy
  • Telefon: (+44) 020 7423 1724.

Hogyan tud panaszt benyújtani?

Ha panasza van azzal kapcsolatban, hogy az LR hogyan kezelte személyes adatait, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot az LR adatvédelmi tisztviselőjével a fenti adatok felhasználásával.

Ön jogosult panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatóságnál is. Az LR esetében az illetékes felügyelet az Egyesült Királyság információs biztosának hivatala (panasz benyújtásához vagy aggály bejelentéséhez keresse fel a következő webhelyet: https://ico.org.uk/concerns/).

Frissíti az LR az adatvédelmi nyilatkozatot?

Az LR időről időre megváltoztathatja ennek az adatvédelmi nyilatkozatnak a tartalmát, anélkül, hogy értesítené Önt. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze adatvédelmi nyilatkozatunkat, így mindig ismerheti a nyilatkozat weboldalainkhoz való hozzáférés időpontjában érvényes legfrissebb változatát. Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot legutóbb 2021 januárjában frissítették.

Szeretné, hogy megkeressük?

Kereséshez nyomjon entert vagy a nyilat Nyomjon entert a kereséshez

Keresés ikon

Mit keres?