Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Bilindustri, luftfart og transport

Før foretaket fremover.

Vi hjelper dere å fokusere på det som er viktigst for virksomheten ved å skape merverdi takket være riktige assurance-tjenester.

Rocket engine
Ta kontakt

Finjuster forvaltningen av forsyningskjeden ved hjelp av kvalitetssikring. 

I den sterkt regulerte transportsektoren er assurance en ensidig forpliktelse for å sikre kvalitet i den globale leveringskjeden. De reviderte versjonene av standardene IATF 16949, AS 9100-serien og IRIS krever at alle virksomheter må ha fullført tilpasningen innen september 2018, og alle revisjoner etter juni 2017 må gjennomføres i henhold til de nye kravene. 

Vårt utvalg av tjenester for bil, fly og transport

LR har jobbet mye med sektorene bilindustri, luftfart og transport i mange år, og bidratt til å utvikle, formalisere og forbedre standardene.  Vi tilbyr et komplett utvalg av tjenester, fra sertifisering og trening til skreddersydde assurance-programmer – alltid utviklet for å hjelpe dere å sikre samsvar med regelverket og følge beste praksis. 

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?