Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

HACCP-SERTIFISERINGSTJENESTER

En strukturert tilnærming til matsikkerhet.

Industriledende HACCP-sertifisering fra bransjespesialistene i Lloyd's Register (LR) kan hjelpe deg med å forstå og iverksette et risikokontrollsystem som reduserer risikoen for produkter, kunder og varemerke.

Find out more about this service

Oversikt

Vi er spesialisert på samsvarskontroll og varemerkebeskyttelse, og kan vise til en lang historie med levere HACCP til kunder innen næringsmiddelindustrien i hele den globale forsyningskjeden. Vår arbeid inkluderer gapanalyse, vurdering og sertifisering   Vi undersøker ethvert problem med grundig analytisk presisjon.  Vi snur på hver eneste sten og lar ingen spørsmål forbli ustilt for å finne gode og nøyaktige svar.

Gapanalyse og trening

Vi tilbyr praktiske treningskurs for kunder over hele verden på mange ulike språk, ledet av velutdannede og høyt kvalifiserte kursledere. Mange av våre kurs anbefales av relevante yrkesorganisasjoner og er basert på vår erfaring med vurdering av administrasjonssystemer. Vi tilbyr både åpne og interne opplæringstjenester, inkludert skreddersydde treningsløsninger.

Ekstra revisjoner

LR tilbyr ikke bare revisjoner for HACCP, man leverer også ekstra moduler og revisjoner for andre standarder, som BRCGS, FSSC 22000, ISO 45001 og SMETA, som kan være en viktig fordel for virksomheten. Vårt team tar gjerne en prat om dine krav og behov, og forteller deg hvordan vi kan strømlinjeforme revisjonen og hjelpe deg på andre måter.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?