Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Om Lloyd's Register-GRUPPEN

Hvem vi er.

Hvem vi er.

Vi startet opp som maritimt klassifiseringsselskap i 1760. I dag er vi en av verdens ledende tilbydere av profesjonelle tjenester innen ingeniørvirksomhet og teknologi – vi styrker sikkerheten og forbedrer effektiviteten i viktig infrastruktur for kunder i 75 land over hele verden.

Overskuddet vi genererer, finansierer Lloyd’s Register Foundation, en veldedig organisasjon som støtter ingeniørrelatert forskning, utdanning og offentlig engasjement i forbindelse med våre aktiviteter. Alt dette hjelper oss å fremme det målet vi jobber for hver eneste dag: Samarbeid for en tryggere verden.

Vår tilnærmingsmåte

I en verden som blir stadig mer kompleks – og overfylt av data og oppfatninger – vet vi at våre kunder trenger mer enn teknologi for å lykkes. De trenger en erfaren partner. En partner som lytter, som skjærer igjennom støyen og fokuserer på det som virkelig teller for dem og kundene deres. Våre ingeniører og tekniske eksperter er dypt engasjert i assurance. Det betyr vilje til å ta i bruk ny teknologi og et ekte ønske om å forbedre effektiviteten. Vi evaluerer våre kunders behov med grundighet og innlevelse, og bruker deretter vår ekspertise og over 250 års erfaring til å levere smarte løsninger for alle.

Når alt kommer til alt er det noen ting teknologi ikke kan erstatte.

Dette gjør oss unike

Dyptpløyende teknisk innsikt og bransjekunnskap

Vi er eksperter som ikke bare forstår potensialet i banebrytende ideer, men som også setter den ut i livet på en pragmatisk måte som sikrer virkningen på kort og lang sikt.

Engasjement for assurance

Vi undersøker ethvert problem grundig og med analytisk presisjon. Vi snur på hver eneste sten og lar ingen spørsmål forbli ustilt for å finne gode og nøyaktige svar.

Uavhengighet

Vi engasjerer oss for å få alt på skinner for å oppnå høyest mulige standarder og best mulige resultater for alle, slik at kundene til enhver tid kan føle seg trygge på våre avgjørelser.

Forståelse og empati

Vi tar oss tid til å forstå våre kunders unike behov og den situasjonen virksomheten befinner seg i, slik at vi kan handle veloverveid, sensibelt og omhyggelig.

Sosiale virksomheter

Vi har utviklet en modell for sosiale virksomheter for det 21. århundre – ikke bare ved å finansiere stiftelsen vår med overskuddet, men også ved å integrere noen av stiftelsens veldedige formål i vårt arbeidet med å sikre kritisk infrastruktur over hele verden.

Vil du snakke med oss?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?