Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Informasjons- og cybersikkerhet

Vær trygg i en sammenknyttet verden.

Reduser trusselen mot informasjonssikkerheten og faren for cyberangrep med assurance og treningstjenester fra Lloyd's Register.

Circuit board
Ta kontakt

Beskytt foretakets data og omdømme.

Administrasjonssystemer kan gi langsiktige løsninger for å trygge virksomheten, både når det gjelder data og den fysiske sikkerheten for mennesker og materielle verdier. Dermed kan dere vise at foretaket har en systematisk, risikobasert tilnærming og en praktisk løsning for informasjons- og cybersikkerhet.

Vårt utvalg av tjenester for informasjons- og cybersikkerhet

Enten dere er på utkikk etter assurance-tjenester eller trening for å forbedre informasjonssikkerhetssystemene, tilbyr vi en løsning som passer for dere, uansett virksomhetens størrelse og sektor.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?