Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

IRIS Certification™ Services

Vi sørger for at alt går på skinner.

Lloyd’s Register (LR) er spesialisert på samsvarskontroll for administrasjonssystemer, og har levert IRIS-sertifiseringstjenester til jernbaneindustrien i mange år.

Find out more about this service

Oversikt

Vi hos LR forstår at enhver virksomhet er unik, og vi tar oss tid til å forstå den enkelte organisasjonen, dens behov og kompleksiteten og utviklingsgraden i IRIS-kvalitetsstyringssystemet.

Vi engasjerer oss for å få alt på skinner for å oppnå høyest mulige standarder og best mulige resultater for alle, slik at kundene til enhver tid kan føle seg trygge på våre avgjørelser.

Gapanalyse

LRs gapanalysetjeneste evaluerer det eksisterende kvalitetsstyringssystemet opp mot forhåndsdefinerte IRIS-krav for å teste hvorvidt virksomheten er klare for sertifiseringen. Dette vil identifisere eventuelt risikoområder eller sårbare punkter i administrasjonssystemet. Dere mottar deretter en rapport som skisserer opp anbefalinger til forbedringer, slik at dere kan planlegge de neste trinnene frem mot sertifiseringen.

Sertifisering og vurdering

Vi er spesialisert på IRIS-samsvarskontroll for administrasjonssystemer og støtter med ekspertrådgivning som imøtekommer behovene i jernbaneindustrien.

Vi undersøker ethvert problem grundig og med analytisk presisjon. Vi snur på hver eneste sten og lar ingen spørsmål forbli ustilt for å finne gode og nøyaktige svar.

Assurance-tjenester

Ikke la sertifiseringsprosessen stoppe med IRIS; LR leverer vurderingstjenester for sertifisering, validering og verifisering av alle verdens ledende standarder og ordninger, inkludert helse og sikkerhet, miljø, bærekraft, energistyring, forretningskontinuitet, informasjonssikkerhet og mye mer.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?