Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 13485 Certification Services

Skap tillit med ISO 13485-sertifisering.

ISO 13485-sertifiseringstjenester fra Lloyd’s Register (LR) gir støtte på veien til samsvar med lokale og internasjonale standarder. Vi arbeider tett sammen med produksjonsbedrifter for å finne den best mulige sertifiseringsprosessen og avgjøre om andre vurderinger er påkrevet for eventuelle regionale lovbestemmelser.

Find out more about this service

Gapanalyse

LRs gapanalyse for ISO 13485 er en assessorledet tjeneste som rapporterer om hvorvidt dere er klare for å implementere standarden, og hjelper dere å forstå hvordan det eksisterende kvalitetsstyringssystemet dekker – eller bør dekke – oppdateringene i ISO 13485:2016.

Sertifisering og vurdering

Hovedformålet med ISO 13485-sertifiseringsprosessen er å sikre at medisinsk utstyr kontinuerlig overholder kravene fra kunder og myndigheter.

LRs assessorer er spesialisert på samsvarskontroll for medisinsk utstyr og benytter seg av en ISO 13485-revisjon for å forenkle både vurderingene og den endelige sertifiseringen. Vår ekspertise gjenspeiler virksomhetens behov takket være en skreddersydd tilnærming og en helhetlig evaluering som tar hensyn til både lokale og internasjonale krav.

Integrerte vurderinger

Hvis virksomheten har ulike administrasjonssystemer for kvalitet, miljøvern, arbeidsmiljø og sikkerhet, forretningskontinuitet og informasjonssikkerhet, kan dere få fordelen av et koordinert evaluerings- og overvåkningsprogram med reduserte kostnader og mindre innsats.

Assurance-tjenester

Sertifiseringsreisen trenger ikke å stoppe ved ISO 13485. LR tilbyr sertifisering, validering og verifisering i henhold til ledende internasjonale standarder for helse, miljø og sikkerhet, bærekraft, energistyring, informasjonssikkerhet m.m.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?