Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 14001 Certification Services

Vis at dere bryr dere om miljøet.

ISO 14001-sertifisering gir en systematisk tilnærming for å imøtekomme kravene i den internasjonale standarden for miljøstyringssystemer (EMS). Gjør driften grønnere og mer bærekraftig med et effektivt EMS-system i samsvar med ISO 14001:2015.

Find out more about this service

Oversikt

Lloyd's Register (LR) kan støtte deg med UKAS-akkreditert ISO 14001-sertifisering, gapanalyse og assurance-tjenester for å hjelpe dere å forbedre energieffektiviteten og redusere miljøpåvirkningen.

Gapanalyse

En gapanalyse gjør deg i stand til å forstå hvor miljøstyringssystemet befinner seg når det gjelder samsvar i forhold til ISO 14001:2015, og hvilke tiltak som eventuelt må iverksettes. I løpet av et gapanalysebesøk, undersøker en LR-assessor foretakets forståelse av ISO 14001-kravene og hvordan det påvirker EMS-systemet, og ser på hvorvidt organisasjonen er klar for en vurdering. Vi anbefaler generelt at dere gjør dere kjent med ISO 14001:2015-kravene på forhånd.

Sertifisering og vurdering

Akkreditert ISO 14001:2015-sertifisering fra LR viser foretakets interessenter at dere har implementert EMS-systemet riktig i henhold til kravene i standarden. I tillegg til å tilby en mer systematisk tilnærming til krav fra kunder og interessenter, har ISO 14001-sertifisering også hjulpet organisasjoner til å redusere energi- og vannforbruk.

ISO 14001-sertifisering har to faser: en systemevaluering og et planlagt besøk for å undersøke foretakets forståelse av ISO 14001-kravene, og et ytterligere besøk for å evaluere systemets effektivitet i forhold til miljøstyring.

Integrert vurdering

Foretak med flere administrasjonssystemer for kvalitet, miljø, arbeidsmiljø, arbeidssikkerhet og informasjonssikkerhet kan forhindre merarbeid ved hjelp av en koordinert vurdering, og dermed redusere innsatsen og senke kostnadene.

Assurance-tjenester

Ikke la sertifiseringsprosessen stoppe ved miljøstyringen; LR leverer vurderingstjenester for sertifisering, validering og verifisering av alle verdens ledende standarder og ordninger, inkludert kvalitet, helse og sikkerhet, bærekraft, energistyring, forretningskontinuitet, informasjonssikkerhet og mye mer.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?