Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 22301 Certification Services

Styrk kundenes tillit til foretakets forretningskontinuitet.

Lloyd’s Register (LR) hjelper kundene å bevise at de overholder kravene i ISO 22301, uansett størrelse, sektor og type virksomhet. ISO 22301-sertifisering gjør det mulig å vise foretakets evne til å takle uventede hendelser og gjenopprette driften med minimal nedetid, uansett hvilken alvorlighetsgrad hendelsen har.

Find out more about this service

Oversikt

Som markedsledende innen vurdering av forretningskontinuitet og kontrollmekanismer tilbyr LR sertifiserings-, vurderings- og treningstjenester i henhold til de aktuelle kravene i den internasjonale ISO 22301-standarden.

Gapanalyse

Før sertifiseringen kan dere samarbeide med en LR-assessor for å identifisere spesielt viktige eller risikoutsatte områder i virksomhetens BCMS, og finne frem til spesifikke sårbare punkter. Våre assessorer kan hjelpe med å definere omfanget av en ISO 22301-gapanalyse, og gir dere fleksibiliteten til å fokusere på områder som er spesielt viktige for driften.

Sertifisering og vurdering

ISO 22301-sertifisering viser at dere har et robust utformet og velimplementert administrasjonssystem for forretningskontinuitet og krisemestring.

Integrert vurdering

Organisasjoner med flere styringssystemer, for eksempel for kvalitet, helse, miljø, sikkerhet og informasjonssikkerhet, kan dra fordeler av koordinerte evaluerings- og overvåkningsprogrammer, og dermed unngå merarbeid og redusere kostnadene.

Assurance-tjenester

Er tiden inne for å ta et steg videre etter ISO 22301? LR tilbyr sertifiserings-, validerings- og verifiseringstjenester i henhold til ledende internasjonale standarder for helse, miljø og sikkerhet, bærekraft, energistyring, informasjonssikkerhet og mye mer. 

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?