Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 45001 Sertifiseringstjenester

Oppnå global anerkjennelse med en ISO 45001-sertifisering.

ISO 45001-sertifisering er egnet for virksomheter i alle størrelser og sertifisering, uansett hvor de befinner seg. Standarden lanserer et rammeverk for bruk i hele forsyningskjeden, og legger til rette for en tryggere arbeidskultur som prioriterer medarbeidernes velvære.

Find out more about this service

Oversikt

En ISO 45001-sertifisering hjelper dere å bevise at dere har et solid HMS-system på plass, og styrker omdømmet blant både kunder medarbeidere.

Gapanalyse

ISO 45001-gapanalyse er en assessorledet tjeneste som hjelper dere å fokusere på spesielt viktige områder, høyrisikofelter eller svake punkter i HMS-systemet deres før et formelt vurderings- eller tilpasningsbesøk. Enten dere befinner dere på et tidlig stadium i implementeringen av et ISO 45001-administrasjonssystem eller dere ønsker å utførlig testing: Dere bestemmer selv omfanget.

Sertifisering og vurdering

Vi er spesialisert på samsvarskontroll av administrasjonssystemer, fra gapanalyse til vurdering og endelig sertifisering, med støtte av ekspertrådgivning tilpasset behovene i bransjen. Vår skreddersydde tilnærming betyr mer enn samsvarskontroll, og gir en helhetlig evaluering som hjelper dere å nå større strategiske mål.

Integrert vurdering

Hvis dere har flere ulike administrasjonssystemer for kvalitet, miljøvern, arbeidsmiljø, sikkerhet og informasjonssikkerhet, kan dere få fordelen av koordinerte evaluerings- og overvåkningsprogrammer, slik at dere sparer tid og unngår merarbeid.

Assurance-tjenester

LR leverer sertifiserings-, validerings- og vurderingstjenester for alle ledende standarder og ordninger innen miljøvern, bærekraft, energistyring, forretningskontinuitet, informasjonssikkerhet og mye mer.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?