Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

ISO 9001-SERTIFISERINGSTJENESTER

Global anerkjennelse for kvalitetsstyringssystemet deres.

Uansett hvor i verden dere befinner dere, kan vi bidra til å kontrollere risiko og verne om omdømmet til virksomheten.

Find out more about this service

Oversikt

Lloyd’s Register (LR) er stolte av å være blant verdens ledende tjenestetilbydere innen sertifisering, validering, verifisering og trening for internasjonale standarder innen styringssystemer.

Gapanalyse

Hvis kvalitetsstyring er et nytt område for dere, gir en ISO 9001-gapanalyse mulighet til å fokusere på eventuelle kritiske, risikofylte eller svake punkter i systemet og skape et sertifiserbart QMS. Sammen med dere definerer vi omfanget av gapanalysen for å sikre at dere når målene.

 

Sertifisering og vurdering

Det er en totrinns prosess som består av en systemvurdering og en innledende evaluering. Varigheten på vurderingsperioden er avhengig av virksomhetens størrelse og kompleksitet, og hvor utviklet styringssystemet er. Etter at styringssystemet er godkjent, utfører vi regelmessige overvåkningsbesøk for å kontrollere den aktuelle effektiviteten i systemet, og dermed gi deg vissheten om at QMS-systemet er under kontinuerlig forbedring.

Integrerte vurderinger

Organisasjoner med flere styringssystemer, for eksempel innen kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og sikkerhet, kan dra fordeler av et koordinert vurderings- og overvåkningsprogram.

Assurance-tjenester

Ikke la sertifiseringsprosessen stoppe ved kvalitet; LR leverer vurderingstjenester for sertifisering, validering og verifisering av alle ledende standarder og ordninger i verden, inkludert helse og sikkerhet, miljø, bærekraft, energistyring, forretningskontinuitet, cybersikkerhet og mye mer.

Upartiskhet

Vi sikrer vår nøytralitet og uavhengighet ved å arbeide proaktivt i forhold eventuelle interessekonflikter som kan oppstå i alle deler av LRs forretningsdrift. Det omfatter også eventuelle interessekonflikter mellom rådgivning og tredjeparts sertifisering. Klikk her for mer informasjon

Vi du vite mer om denne tjenesten?

Find out more about this service

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?