Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Klimaendringer og BÆREKRAFT

Vis at virksomheten engasjerer seg for miljøet.

Stadig oftere ser virksomheter en sammenheng mellom miljøstyring, samfunnsansvar og økonomiske resultater.

Rainforest
Ta kontakt

Grunnlaget for bærekraftig drift

Når verdens befolkning øker, vil også flere mennesker trenge tilgang til utdanning, mat, transport, energi, rent vann og sanitærinstallasjoner. Det vil ikke bare forårsake økt etterspørsel etter energi, men også til behov for overvåkning og optimering av globale forsyningskjeder og bærekraftig drift.

Myndigheter og bedrifter i alle størrelser har forstått at handling kreves, og begynner også å handle. I september 2015 innførte FN nye mål for bærekraftig utvikling (Sustainable Development Goals) innen 2030. De 17 målene uttrykker ambisjonen om en inkluderende, bærekraftig og solid fremtid for alle.

Vårt utvalg av tjenester innen klimaendringer og bærekraft

Vårt utvalg av tjenester inkluderer sertifisering, validering og trening omkring alle aspekter av bærekraftighet, også etisk utvalg av leverandører. Vi hjelper å sikre at administrasjonssystemene deres kan identifisere og administrere risikoer i tilknytning til klimaendringer og bærekraftighet, og hjelper dere samtidig å realisere potensielle muligheter.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?