Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Kvalitet, miljø, helse og sikkerhet

Legg grunnlaget for beste praksis.

Skap kundetilfredshet, reduser miljøpåvirkningen og bygg opp en tryggere og sunnere arbeidsplass med uavhengig sertifisering av administrasjonssystemene.

Aerial view of roundabout in a city
Ta kontakt

Tilfredse kunder, bedre risikostyring og enkel integrasjon.

Akkreditert sertifisering i henhold til grunnleggende standarder for kvalitet, miljø, helse og sikkerhet viser foretakets interessenter at dere utnytter administrasjonssystemene på en effektiv måte – og gjør virksomheten til en attraktiv leverandør, arbeidsgiver og partner.

Vårt utvalg av tjenester innen kvalitet, miljø, helse og sikkerhet

Konformitet er et viktig aspekt ved våre assurance-tjenester. Våre tekniske eksperter gjør vurderinger til et svært nyttig administrativt verktøy for å forbedre og sikre resultatene i virksomheten. Vi forstår hva som virkelig er viktig for foretaket og dets interessenter, og hjelper dere å forbedre både administrasjonssystemet og driften takket være et komplett utvalg av assurance- og treningstjenester.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?