Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Mat, drikke og gjestfrihet

Forsyningskjede-assurance fra spesialister på næringsmiddel-sektoren.

Vi hjelper dere å fokusere på det som er viktigst for virksomheten ved å skape merverdi takket være riktige assurance-tjenester.

LRF
Ta kontakt

Vi sørger for trygg, ansvarlig og bærekraftig drift. 

Med økende globalisering og komplekse forsyningskjeder er det avgjørende å ha riktige matsikkerhetssystemer på plass – verifisert av en anerkjent kontrollorgan med global rekkevidde.

Vi jobber med over 35 000 kunder bare i næringsmiddelsektoren. Enten dere er et globalt merke eller en liten produsent, kan vi hjelpe dere å få mest mulig ut av assurance-programmet. Akkrediterte systemer kan hjelpe dere å beskytte både merkets omdømme og forbrukerne deres. De tar hånd om komplekse risikoer i forsyningskjeden og sikrer matsikkerhet og bærekraftighet. Våre gratis ekstratjenester hjelper dere å takle viktige utfordringer for virksomheten.

Et omfattende utvalg av tjenester innen mat, drikke og gjestfrihet

Vi har arbeidet i næringsmiddelsektoren i tre tiår og bistått med utvikling, formulering og forbedring av matsikkerhetsstandarder. Våre eksperter kan hjelpe med alt fra bærekraftig og ansvarlig innkjøp til kvalitet og skreddersydde assurance-programmer. 

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?