Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Medisinsk

Sikre tilgang til markedet for medisinsk utstyr.

Sikre samsvar med det komplekse regelverket for medisinsk utstyr takket være assurance og trening fra Lloyd's Register (LR).

Healthcare and Medical
Ta kontakt

Vi hjelper med samsvar for medisinsk utstyr

Bransjen for medisinsk utstyr går inn i en periode med de viktigste lovgivningsendringene siden 1990-tallet. Den nye lovgivningen vil skape komplekse utfordringer for produsentene, men også innføre vesentlige endringer for å forbedre pasientsikkerheten og gjøre det mulig å innføre mer innovativt medisinsk utstyr.

Vårt utvalg av tjenester i medisinsk sektor

Vi vet at hvert foretak er unikt, og forstår av konsekvensene av de nye forskriftene for medisinsk utstyr avhenger av virksomhetens kompleksitet. Vi tar oss tid til å forstå hvordan virksomheten er organisert for å sikre best mulige resultater for både foretaket og kundene.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe virksomheten din?

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Ta kontakt

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?