Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Olje og gass

Sikre driften i alle strømmer.

Optimer driften på alle stadier fra utvikling til nedlegging, fra reservoar til raffinerier, og mer til.

Abstract oil and water image
Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Slik kan vi hjelpe deg

Stormen er over og horisonten er lys. Når olje- og gassbransjen beveger seg fremover igjen etter en periode med betydelige tilpasninger, trenger dere den best mulige ingeniørekspertisen og innovative løsninger for å innfri drifts- og forretningsmål og leve opp til den strategiske visjonen. 

Takket være ekspertise i verdensklasse kan vi finne og dele løsninger på de mest komplekse situasjoner, og sikre maksimal produktivitet, problemfri krisehåndtering, lavere driftskostnader, optimale avgjørelser og redusert risiko.

Vi bistår dere i utforming, utvikling, drifting og nedlegging av viktige driftskomponenter, og sikrer at prosjektene utføres med høyeste sikkerhetsnivå og maksimalt resultat. 

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Finn ut mer om våre tjenester på vår globale internettside på lenkene nedenfor.

Støtte i hele forsyningskjeden

NYHETER

Siste nytt fra oss.

Les flere nyheter

Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?