Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Skipsfart og maritim sektor

I en klasse for seg.

LR er en ledende internasjonal tilbyder av klassifiserings-, samsvars- og konsulenttjenester for maritim industri og offshoresektoren. Vi hjelper våre kunder med å utvikle, produsere og drifte anlegg på høyeste sikkerhetsnivå og med maksimal ytelse.

Aerial view of Westerdam cruise ship
Vil du motta nyhetsbrev på e-post?

Hvorfor velge LR?

Vi former fremtiden i bransjen takket være utviklingen av ny og innovativ teknologi for neste generasjons driftsmidler, og fortsetter samtidig å levere løsninger kundenes daglige behov. Vår stolte historie motiverer oss til å skape fremtidens løsninger.

Vi hjelper deg å ta riktige avgjørelser for virksomheten, basert på verdens beste tekniske ekspertise og kunnskap. Våre tjenester og evner er like mangfoldige som våre kunder, som er å finne på alle hav, i alle havner og i ethvert land som bedriver handel.

Enten dere er utviklere, produsenter, eiere, operatører, oppfinnere, utstyrsleverandører, forsikringsselskaper eller finansieringstilbydere, kan dere stole på rådgivningen fra vårt team av 8000 topp kvalifiserte tekniske eksperter. Vi er her for dere i dag og i de kommende århundrene, slik vi har vært i over 250 år allerede.

Finn ut mer om våre tjenester på vår globale internettside på lenkene nedenfor.
Zero-Emission Vessels

Nullutslipps-fartøyer: Overgangsløsninger

Vi tilbyr overgangsløsninger som identifiserer hvilke forutsetninger som må oppfylles for å mestre overgangen til karbonfri skipsfart.

Klikk for å lese og laste ned rapporten (EN)
funnel

Svovel 2020: Er dere forberedt?

Våre verktøyer hjelper dere å forberede dere for forskriftene. Last ned vår brosjyre og veiledning, og bruk vårt evalueringsverktøy for mulige alternativer til å finne løsninger for samsvar.

Mer informasjon (EN)

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?