Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Transport og logistikk

Ta turen fra assurance til performance.

Fra skipsfart til havnedrift, kraner, containere og jernbane – LR har en enestående bred sektorekspertise som hjelper å arbeide proaktivt frem mot lovgivningsendringer og øke effektiviteten for operatører og leverandører.

Aerial view of containers at port
Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Derfor bør du arbeide med oss

Lloyd's Register har lang bakgrunn med levering av en rekke  assurance -tjenester til transportsektoren. Det omfatter status som Notified body (kontrollorgan), Designated Body, CSM RAE assessment Body (RAsBo) og uavhengig assessor (Independent Assessor, ISA). 

Dessuten huser vi verdensledende eksperter på risiko og sikkerhet for å sikre maksimere pålitelighet og tilgjengelighet for operatører og produsenter i sektoren, for å sikre solid drift og gode prosjektresultater. Våre konsulenter sikrer at driftsrisikoene er identifisert helt fra starten av et prosjekt og at egnede planer er på plass slik at alt blir riktig fra begynnelsen.

Finn ut mer om våre tjenester på vår globale internettside på lenkene nedenfor.

Slik kan vi hjelpe deg

Med våre ekspertløsninger og vår uavhengighet sikrer vi integritet, pålitelighet og gode resultater i alle aspekter ved virksomheten. Vi hjelper foretaket å maksimere produktiviteten, styrke krisehåndteringen, senke driftskostnadene, redusere risikoen og bevise samsvar med myndighetenes krav og bransjens egne forskrifter og standarder – som vi i mange tilfeller selv har bidratt til å utvikle.

Trenger dere en skreddersydd tjeneste eller løsning?

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?