Vi har oppdaget at du bruker en gammel nettleserver. Det gjør at du ikke kan benytte alle funksjoner. Oppdater nettleseren

Rules and Regulations

Lloyd's Registers Regler og bestemmelser setter egnede standarder for utforming, konstruksjon og levetidsvedlikehold for fartøyer, offshore-enheter og landbaserte installasjoner.

Lloyd's Registers Regler og bestemmelser setter egnede standarder for utforming, konstruksjon og levetidsvedlikehold for fartøyer, offshore-enheter og landbaserte installasjoner – med all informasjon du trenger for klassifiseringsformål. For å holde deg oppdatert på teknologiutvikling, markedstrender og lovgivningsendringer engasjerer Lloyd's Register seg i et fortløpende forsknings- og utviklingsprogram for å forbedre dagens tekniske standarder og publisere nye Regler.

Hvordan får jeg tilgang til Reglene?

Den beste måten å få tilgang til LRs Regler er direkte via Rulefinder. Men du kan også laste ned enkelte regler i PDF-format fra den spesifikke emnesiden nedenfor,.

Kopier av våre historiske Regler kan lastes ned direkte fra vår nettbutikk www.webstore.lr.org.  Før nedlasting av filene må du opprette en konto.  For å gjøre dette klikker du på knappen "Registrering" øverst til høyre på nettsiden og fyller inn de påkrevde opplysningene.  Så snart kontoen er opprettet og aktivert, kan du laste ned de filene du trenger.

Det historiske Regelsettet er å finne i kategorien Arkivmateriale til venstre på nettsiden.

Klikk her for ShipRight-prosedyrer

Trykk på Enter eller piltast for å søke Trykk på Enter for å søke

Søkeikon

Ser du etter?